Aftellen

Het begint serieus te korten, dat aftellen naar de wintervakantie. Nog donderdag en dan vrijdag één vergadering, en dan maandag tot donderdag, en dan maandag en dinsdag, en dan heb ik vakantie.

Een beetje een eenzame week volgende week wegens mijn fijne collega Johan niet aanwezig, maar hey, moeilijk gaan ook.

‘t Is wel gemakkelijker om het hoofd er bij te houden als ge met twee aan het nadenken zijt tijdens een Teamsmeeting, maar alleen gaat ook. (‘t Zal wel moeten gaan.)

Ik heb zo’n vermoeden dat het zeer snel zal gaan: er is serieus wat werk te doen en er zitten wat interne vergaderingen in de kalender ook, dat breekt de dingen ook altijd op. Oh, en ik moet ook nog wat ontwikkeling-slash-rapportering doen. En eens nadenken over wat een goede desktopcomputer zou zijn om op te werken (ik blijf steken op “genoeg geheugen, snel genoeg, genoeg opslag, en een degelijke videokaart waar ik minstens drie monitors rechtstreeks aan kan hangen”, maar da’s niet echt specifiek genoeg).