Ik voelde vannamiddag iets kriebelen op mijn hoofd. Allergie aan de shampoo? Nee, dat zou niet een paar dagen na de shampoo plots komen opdagen. Allergie aan de regen misschien, omdat ik vandaag voor het eerst in eeuwen nog eens regen op mijn hoofd heb gehad?

Nu, eerlijk gezegd: het kriebelde vannamiddag en dat was dat, veel meer zou ik er niet aan gedacht hebben — waren het niet dat het vanavond weer kriebelde. En veel.

Ik ben de afgelopen twee jaar, voor de duidelijkheid, bij niemand in de buurt geweest. En toch, toen ik naar de badkamer ging, de luizenkam bovenhaalde en door mijn haar haalde, zat die stampvol luizen.

Maar serieus. Hoé zelfs?

Ik heb gelukkig niet zo enorm veel haar dat het veel werk is om er helemaal door te gaan met de luizenkam. Wat ik dan ook gedaan heb. Tot er geen enkel spoor meer te vinden was van wat dan ook dat in de verte aan luizen deed denken. Overmorgen opnieuw. En om de twee dagen, zeker twee weken. De natkammethode ftw.

Bah. Bah. Bah.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.