Ik had in het begin van het jaar een kalender gemaakt, waar ik hier en daar al wat vakantiedagen in had gezet, kwestie dat het niet zo’n ellenlange weken en weken werk na elkaar zou zijn.

Tijdens ergens een meeting deze week zei een collega dat ik volgende week op vakantie was, maar dat ik het nog niet in mijn Outlook had gezet. Ik had het blijkbaar wél al, in het begin van het jaar, in ons planningssysteem gezet, en daar had hij het gezien.

Ik was het oprecht vergeten. Dat komt ervan, dat het over de grens van het einde van een korte maand en het begin van de volgende was, en dat de kleuren nmisschien niet zó goed gekozen waren. 🙂

Met letterlijk achttien meetings gepland in de loop van de week, zag het er eigenlijk niet zo goed uit, qua vakantie kunnen opnemen. Maar kijk: uiteindelijk gaat het wel degelijk lukken. Vijf dagen vakantie, behalve:

  • Drie statusmeetings maandochtend waar ik ga naartoe gaan.
  • Maandagnamiddag een meeting maandagnamiddag die ik misschien meedoe, afhankelijk van hoe één van de drie statusmeetings gaat (en of ik nog budgeturen kan voorzien).
  • Woensdagochtend vroeg een meeting die ik niet kan missen, en waar ik eigenlijk hard naar uitkijk, ‘t is met om te beginnen al fijne mensen, maar er zit ook iemand bij die het altijd boeiend maakt wegens decennia hands-on ervaring met iets dat we nu al drievier jaar aan het hermaken zijn.
  • Woensdagnamiddag een workshop-achtige meeting die te belangrijk is om niet naartoe te gaan.
  • Ook woensdagnamiddag: de wekelijkse virtuele koffieklets op het werk die nog maar recent ingesteld is maar die ik voor geen geld ter wereld zou willen missen.
  • En donderdag plets op de middag een kick-off van een fijn project van datavisualisatie en gegevensbepoteling.

Voor de rest wordt het een week vegeteren in de zetel, denk ik. En wat werken in den hof, waar het toch min of meer zou mogen beginnen lente worden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.