Het zijn lange weken tegenwoordig. Het heeft er mee te maken dat ik binnen iets meer dan een maand weg ben, en dat daar nog twee weken vakantie tussen zitten, maar het heeft er ook mee te maken dat er gewoon heel veel werk is.

Als ik niet op vakantie zou gaan en als ik niet binnen een dikke maand weg zou zijn, zou ik het allemaal gewoon binnen de werkuren presteren en degelijke expectation management doen bij de mensen die het werk verwachten, maar ik ga helaas dus wel op vakantie en ik ben helaas dus wel binnen een dikke maand weg.

Dus worden het weken van zeer veel uren, vrees ik.

Het werk steekt niet tegen, dus ‘t is altijd dat geluk, maar het ziet er naar uit dat het weer eens een week van onvermijdelijk helaas meer dan 50 uur wordt, grr. We gaan wél werk van twee of drie maand of zo gedaan hebben op een paar weken tijd, en het gaat wél serieus vooruit op deze manier, maar ‘t is natuurlijk wel niet sustainable, ahem.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.