Ja, ‘t was weer zo’n week die voorbijgevlogen is, en ik besef ineens dat het verdomme bijna december is, en dat ik nog een aantal dagen vakantie op overschot heb dit jaar.

Gelukkig kunnen vakantiedagen wel wat overgezet worden naar het volgende jaar, maar toch: ik ben daar niet zo voor. Wat voor ge het weet, staat er een onoverkomelijke stapel vakantiedagen ergens op te nemen en dat is ook niet zo leutig. ‘t Is dus de week vóór de kerstvakantie geworden, eind december. Dan was er voor het moment toch nog niets gepland, en vanaf januari wordt het hoedanook drukker wegens groot project.

Ik heb dan ook maar in één moeite een kalender voor volgend jaar gemaakt, met de officiële feestdagen en statutaire verlofdagen en voor zover ik nu al inschat de vakantie erop:

Ik zet er nog “schoolvakantie” op, maar eigenlijk is dat bijna geen zorg meer. De drie oudste zijn dan niet meer op school, en de jongste heeft eigenlijk geen individuele begeleiding van ons meer nodig. 🙂

Zo een zee van tijd jong, die 2023.