Hulp gezocht

Ik dacht, ik kijk eens op de interwebs naar psychologen en gelijkaardigen in de buurt. Ha, gemakkelijker gezegd dan gedaan — tienduuzd mensen in de buurt:

…maar hoe begint ge daaraan? Ik zie het zó al niet zitten om met mensen te spreken, laat staan onbekenden. Brr.

2 reacties op “Hulp gezocht”

  1. Eerlijk? Trial and error. Ik heb al bij veel psychologen de deur dichtgedaan om nooit meer terug te gaan. De connectie voelt ge vrijwel meteen. Voor mij was nabijheid belangrijk (geen zin om lang onderweg te zijn na een vermoeiend gesprek van een uur), dus ik koos altijd dichtbij en ging dan het rijtje af.

  2. het kan helpen als je weet welk type therapie of behandeling je zoekt, maar tegelijkertijd weet dat er ook veel met een patiëntenstop zitten en dan kan je er al meteen veel schrappen. En inderdaad, trial and error.

Reacties zijn gesloten.