Bimbam de klokken!

Met gepaste trots aangekondigd: Jan Vuijlsteke, °18 februari 2004 om 22u05. Lang 50 cm, zwaar 3 kilo 630 gram. Peter: Alec Vuijlsteke. Meter: Katrien De Meyer.

De bevalling is perfect gegaan, één keer persen en ’t was zover. En hij ziet er heeltegans anders uit dan Louis en Zelie, een mens houdt het niet voor mogelijk—hieronder Jan, tien minuten oud en de wereld al beu (let ook op de geslaagde impressie van Jean-Luc Dehaene):

We liggen allemaal samen op straat 2, kamer 10 in het AZ Sint-Lucas, Groenebriel 1, 9000 Gent (da’s voor wie een kaartje zou moeten gekregen hebben maar die we vergeten zijn, en al op voorhand onze excuses).

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.