Thotep

Nyarlathotep is dood.

In ’t kort: hij had een middenrifbreuk waarbij een deel van zijn maag door het middenrif zat. Dat is helemaal opereerbaar, maar omdat hij een paar dagen niet gegeten en gedronken had, was zijn hart verzwakt en waren zijn nieren helemaal niet meer in orde, en zou hij geen leven gehad hebben mocht hij erdoor gekomen zijn.

nyarla

Dit is een foto van vorige week zondag. Hij was zo ongeveer de braafste kat ter wereld, en hij is dertien geworden.

Het leven is niet eerlijk.

3 Comments

  • In mijn familie is pas ook een huisdier overleden, Bobke, de hond van mijn tante. Was 11 jaar en had ofwel darmkanker, ofwel een zware darmontsteking. Eergisteren laten inslapen. Sad stuff. Onze hond loopt richting de 13, en ik hou mij vast voor als ze begint te verlechteren. Ze is nu al zo doof als iets, het eerste teken van versletenheid.

    Mijn medeleven, makker.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.