Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

WordPress.com

Tiens, ik heb een account op WordPress.com, en ik heb een invite op overschot. Is er iemand geïnteresseerd? Motivatie en steekpenningen in commentaar; de invitatie wordt ten laatste, eum, woensdagavond weggegeven.

Voor wie het niet wist, WordPress.com is een gehostede versie van WordPress, en de interface is alvast straten, mijlen, hópen beter dan zowel de gewone plain-vanilla WordPress als TypePad.

9 reacties

 1. Ik ben steeds kandidaat, meneer.
  Niet dat ik niet volledig content ben van blogspot/blogger (http://wannesdeloore.blogspot.com/) maar af en toe krijg ik er de kriebels van.
  Nu ben ik niet direct in de positie om veel tijd te steken in nieuwe dingen (nieuw werk zoeken, slechte internetverdeling à la maison,…) maar toch zou zoiets welkom zijn…
  Waarom? Omdat ik een zeer fijn persoon én omdat ik in Brugge ben geweest… ooit. een halve dag.

 2. Ik ben geïnteresseerd in screenshots van die interface, of in een *beknopte* beschrijving hoe die verschilt van ‘de gewone plain-vanilla WordPress’.

  (Switchen naar hosted blogging is niet meteen iets voor mij.)

 3. ’t Is allemaal ajax en drag & drop en alles. En smooth en proper.

 4. Smoth en proper.
  Drag en drop.
  Easy en hell.

  Helemaal mijn ding…

 5. voor mij dezelfde motivatie van bruno: curieus te zien welke power erachter zit. niemand heeft een testaccouintje om een binnen te snuisteren?

 6. Ik zou er eventueel ook wel één kunnen gebruiken. Ik ben eigenlijk te lui om zelf alles op te zetten, en dan is zoiets wel handig (anders had ik al lang een blog gehad).

 7. idd,
  een boel mensen zijn nieuwsgierig denk ik (ik dus ook)
  waarom de login van het testaccount niet aan alle nieuwsgierigen doormailen
  ik beloof op mijn communiezieltje dat ik paswoord/contactmailadres niet zal veranderen!

 8. Wel, typepad ben ik wat beu. Dus misschien wel eens een goede kans om iets anders/nieuws te ontdekken/proeven? Ik had reeds gedacht aan Worldpress, maar als alles reeds gehost is zal het voor mij reeds een stuk gemakkelijker zijn 😉 Waarom ikke? mijn god wat ben ik slecht in mijzelf verkopen. Je bracht mijn ooit bij Typepad, waarom nu niet bij Worldpress?

 9. Ik wil zo graag een invite! Knielen en smeken is niet mijn stijl, maar ik doe het toch maar even. Pleasssseee..

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑