Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Gekluisterd!

Hola, Fillet, “gekluisterd”? Them’s fightin’ words!

In den Humo

Akkoord, ik ben minus een paar ruggenwervels in mijn rug, en ja, ‘t is waar dat ik veel tijd in mijn trekzetel doorbreng, ook en vooral wegens vergaan van de pijn na een werkdag, maar!

Maar! Dat ik op dit moment de week door ga brengen in mijn trekzetel, heeft minder met pijn te maken en meer met mijn van-permanentie-zijn voor Vlaanderens eerste (euh, en beste, meest dynamische, trala) stadsblog, Gentblogt!

Broodroof!

Wat moeten potentiële werkgevers nu wel denken? Dat ik ongelukkig ben, in de zin van “och here kijkt dat kindje met zijn scheef wezentje ‘t is ongelukkig”?

Neen! Ik heb een full-time job! Ik pendel over en weer naar Brugge! Ik ben gezond! Recht van lijf en leden! Fitter nu dan in de twintig jaar ervóór! Mijn weblog geeft een vertekend beeld! Conctacteer mij in ’t echt voor meer details! 😀

[En behalve dat: ‘t is waar wat meneer Fillet zegt, en zelfs in die mate dat ik hem bijna met Koen zou aan durven spreken. Ik lees hem ook al sinds jaar en dag.]

5 reacties

 1. Sorry, hé Michel. Je hebt dingen over pijn geschreven waar ik zelf rugsymptomen van kreeg. Dus het is allemaal zo erg niet? Blij dat te horen.

 2. het is wel zo erg, maar hij doet gewoon heel stoer.

  Michel is a mean mf é.

 3. Wel, euh eigenlijk: ’t is wél erg, zo van ettelijke percentages gehandicapt en werkonbekwaam en zo.

  Maar het belet, op een aantal belangrijke vlakken na, niet dat ik nog functioneer. Dus echt “gekluisterd” is overdreven: ik kan me wel degelijk nog bewegen. 😀

 4. Jàhàà. Met een vermelding in den nummo komt het BV-schap sneller dan je denkt. i. had het er ook al over. (waar is ze kerygma.be trouwens, de sucker van dreamhost, iemand?) ‘k Heb jullie vanavond gespot in ’t Baudelo, maar had the guts niet om een Japanse vertaling te vragen. Echt sociaal zal ik ook niet of te nimmer worden, nee. 😉

 5. nieuws uit baudelo: de afgelopen twintig minuten is den elektriek al zes keer uitgevallen.

  Lachen!

1 pingback

 1. Sponzen Ridder

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑