Ter info

Mijnheer, u bent een zielig personage.

U bent zo zielig dat ik bijna medelijden zou hebben met u.

Maar ik heb geen medelijden, mijnheer, want u bent een sinister kereltje. U bent het soort persoon dat in een bepaald genre griezelige boeken voorkomt, en waarvan men hoopt dat ze enkel ingebeeld zijn.

U past, mijnheer, onder verscheidene hoofdingen in het woordenboek. Ook onder verscheidene hoofdingen in een handleiding voor zielenknijpers, ongewijfeld, al is dat mijn domein niet.

Ik hoop, mijnheer, dat u zichzelf ooit tegenkomt. Dat u met uzelf geconfronteerd wordt. Misschien, kan u alleen maar hopen, is het toch niet waar wat u stilletjes eigenlijk weet: u bent een mislukking. Van geen tel. Irrelevant. Een voetnoot. Het kan niemand schelen wat u denkt of doet.

Een zielig figuur, mijnheer. U wordt uitgelachen, ook door de mensen waarvan u denkt dat ze uw vrienden zijn. U bent belachelijk.

Mijnheer: u bent dom en u stinkt. En ik heb al teveel woorden aan u vuil gemaakt.

15 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.