Galactica

De tweede (derde) aflevering van Battlestar Galactica gezien op de trein naar huis daarnet. ‘t Zat er verdomme weer pléts op.

Adama stak op ‘t einde een speech af, zo van once more unto the breach en zo:

Look around you. Take a good look at the men and women that stand next to you. Remember their faces. For one day you will tell your children and your grandchildren that you served with such men and women as the universe has never seen, and together you accomplished a feat that will be told and retold through the ages, and find immortality as only the Gods once knew. I’m proud to serve with you. Good hunting.

Pathos! Maar: goed! Not a dry seat in the house!

‘t Is echt wel echt serieus één van de beste series ooit, Battlestar Galactica.

11 reacties op “Galactica”

  1. Hela Michel. Onder zie je de code die ik zou moeten gebruiken om het aftelklokje van “de tijd loopt” op mijn website te zetten. Dat lukt niet! Niet op de sidebar, niet bij koptekst enz.. Nu zou ik graag de mensen ervan willen overtuigen dit klokje op hun blog te zetten, maar das dus redelijk idioot als het niet op de mijne staat..zie jij een oplossing?

  2. @Els: awoert, zó off-topic!

    Op de site staat het gewoon verkeerd, wat losers zijn dat niet maat. Er staat nu

    <script language="Javascript" type="text/javascript" xsrc="http://www.11.be/detijdloopt/aftellen/aftellen.js.php?type=groot&kleur=rood&logo=blink" mce_src="http://www.11.be/detijdloopt/aftellen/aftellen.js.php?type=groot&kleur=rood&logo=blink"> </script>

    En da’s verkeerd. Het moet zijn

    <script language="Javascript" type="text/javascript" src="http://www.11.be/detijdloopt/aftellen/aftellen.js.php?type=groot&kleur=rood&logo=blink"> </script>

    …dus verwijder die mce_src="..." en vervang de xsrc door src.

    Geen dank, wij danken u. 😀

    Oja: BATTLESTAR GALACTICA IS ZOWAT DE BESTE SERIE DIE OP DIT MOMENT OP TELEVISIE LOOPT!

  3. Ik heb net de eerste twee seizoenen van BG gezien en die mag er inderdaad best zijn, al verlangde ik soms dat het verhaal sneller liep. Ongetwijfeld het gevolg van het feit dat ik de originele BG uit de jaren zeventig ook al gezien heb.

    Ik kijk vooral uit naar de muziek van BG want die is toch wel bijzonder mooi. Op de FACTS-beurs in Gent was die alvast niet te vinden en diegenen die er iets van kenden hadden er nog geen CDs van gezien. Geduld is een schone deugd.

    Ik ben nu begonnen met Babylon 5 – ook een uitstekende serie. En daarna moet ik nog beginnen aan Star Trek Enterprise. Zo blijft een mens bezig. Maar één aflevering per werkdag (tijdens de middagpauze) is een mooi gemiddelde 😉

  4. Klik Hier. Ik ga deze serie zo hard volgen … 🙂
    Ik heb een jaar geleden de eerste afleveringen al gezien, maar uit het oog verloren – gisteren, naar aanleiding van deze post, dan maar eens gekeken hoever ze zitten met Seizoen 03. Man, man, man … klasseserie in het genre. De parallelen in de verhaallijn met het huidige wereldbeeld zijn niet van de lucht (Irak, terrorisme, etc). Mooi camerawerk en zeer mooie postproductie (sfeer, kleuren, tonaliteit van de beelden, etc).

    Ik ga met plezier Seizoen 01 herbekijken, seizoen 02 zoeken en Seizoen 03 volgen.
    Bedankt M voor deze tip.

Reacties zijn gesloten.