LinkedIn

Mijn madam heeft een paar dagen geleden LinkedIn (her)ontdekt, en we waren eventjes in minofmeer-maar-niet-echt-concurrentie met elkaar om contacten te verzamelen.

Nu, we zijn daar hoegenaamd niet fanatiek in: ik (van alhier) heb mijn collega’s een mail gestuurd en zij (van aldaar) een aantal van de hare, en dan zitten er nog een aantal vrienden en kennissen en toevallig vergaarde profielen tussen, en ik denk dat we het daar maar bij houden.

Maar gedver er zitten daar toch wel een aantal zware strebertjes tussen, op LinkedIn. Zo van die mensen die er wellicht nijdig van liepen dat LinkedIn niet het exacte aantal connections meer toont:

Recommended

…en die dan maar in hun profielnaam het aantal contacten tonen die ze hebben. Weird, maat. Weird. Zo van ik heb meer vrienden op LinkedIn dan gij! 

Geschreven al luisterend naar: Ennio Morricone – Musashi – Musashi E L’attesa

6 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.