LinkedIn

Mijn madam heeft een paar dagen geleden LinkedIn (her)ontdekt, en we waren eventjes in minofmeer-maar-niet-echt-concurrentie met elkaar om contacten te verzamelen.

Nu, we zijn daar hoegenaamd niet fanatiek in: ik (van alhier) heb mijn collega’s een mail gestuurd en zij (van aldaar) een aantal van de hare, en dan zitten er nog een aantal vrienden en kennissen en toevallig vergaarde profielen tussen, en ik denk dat we het daar maar bij houden.

Maar gedver er zitten daar toch wel een aantal zware strebertjes tussen, op LinkedIn. Zo van die mensen die er wellicht nijdig van liepen dat LinkedIn niet het exacte aantal connections meer toont:

Recommended

…en die dan maar in hun profielnaam het aantal contacten tonen die ze hebben. Weird, maat. Weird. Zo van ik heb meer vrienden op LinkedIn dan gij! 

Geschreven al luisterend naar: Ennio Morricone – Musashi – Musashi E L’attesa

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Uh oh, streberalert, na de “de webschijt van het jaar” krijgen we dit nu. Pfft, ’t is erg. Zo heb ik eens zitten zoeken naar een ex-collega van me en zag dat hij met de halve wereld ge-connected was. Tsja, dan weet je het ook wel zeker?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.