Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Schaamtelijk

We zijn vanavond naar Gunter Lamoot en Nigel Williams gaan kijken.

Note to self: nooit meer op het einde van een lange werkweek naar een optreden in de Capitole gaan kijken. Het was daar na 45 minuten iets van een 93 °C. En ik ben, na de pauze, ongeveer een half uur ver in de show van Nigel, in slaap gevallen.

Dedju.

6 reacties

 1. Nochtans een goede zaal, een goede serie van optredens (cabaretten) en beide heren zijn ook goed. Niet de echte top zoals Wouter Deprez en Alex Agnew maar toch best aangenaam om naar te kijken.

  Wist je trouwens dat Nigel ook een weblog heeft?

  Meet stand up comedy op http://llachen.blogspot.com

 2. Tja, dat overkomt me helaas ook wel vaker op vrijdagavond. En zeggen dat sommige bloggertjes beweren dat er bij De Post niet hard gewerkt wordt :-p
  It’s a small world indeed!

 3. @Aisling: wacht wacht, ’t wordt nog kleiner van wereld — ene J. Van der M. oorspronkelijk uit Kortrijk maar nu woonachtig in Gent was mee. 🙂

 4. @ Studio Stefke: Nigel Williams vind ik drieduizend keer beter als Alex Agnew hoor. Alex heeft altijd dezelfde standaardgrappen en gaat er, voor mij, soms (ver) over.

  Wel spijtig voor je Michel, het zal nochtans een leuke bedoening geweest zijn daarbinnen.

 5. Oh maar ik vind Nigel ook goed hoor. Maar qua succes bij het grote publiek staat Alex een trapje hoger vrees ik. Dat wou ik eigenlijk bedoelen. Hij krijgt ook de affiche voor zich alleen in Gent, net zoals Wouter Deprez.

  Nu zowel Alex als Wouter hebben ook iets cabaret-achtigs in zich. Terwijl dat bij Nigel helemaal niet is. Dit doet zuivere stand up in de beste Britse traditie.

 6. Mijn papa overkomt dat keer op keer.
  Heb je gesnurkt?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑