Schaamtelijk

We zijn vanavond naar Gunter Lamoot en Nigel Williams gaan kijken.

Note to self: nooit meer op het einde van een lange werkweek naar een optreden in de Capitole gaan kijken. Het was daar na 45 minuten iets van een 93 °C. En ik ben, na de pauze, ongeveer een half uur ver in de show van Nigel, in slaap gevallen.

Dedju.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Tja, dat overkomt me helaas ook wel vaker op vrijdagavond. En zeggen dat sommige bloggertjes beweren dat er bij De Post niet hard gewerkt wordt :-p
    It’s a small world indeed!

  2. @ Studio Stefke: Nigel Williams vind ik drieduizend keer beter als Alex Agnew hoor. Alex heeft altijd dezelfde standaardgrappen en gaat er, voor mij, soms (ver) over.

    Wel spijtig voor je Michel, het zal nochtans een leuke bedoening geweest zijn daarbinnen.

  3. Oh maar ik vind Nigel ook goed hoor. Maar qua succes bij het grote publiek staat Alex een trapje hoger vrees ik. Dat wou ik eigenlijk bedoelen. Hij krijgt ook de affiche voor zich alleen in Gent, net zoals Wouter Deprez.

    Nu zowel Alex als Wouter hebben ook iets cabaret-achtigs in zich. Terwijl dat bij Nigel helemaal niet is. Dit doet zuivere stand up in de beste Britse traditie.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.