FeedDemon is gratis

Serieus waar. Ik betaal er al een eeuwigheid voor, maar nu hebben Windows-gebruikers geen excuus meer.

FeedDemon is een feedreader die serieus goed is. En die synchroniseert met online: al wat ik op mijn ene pc gelezen heb, heb ik ook gelezen op mijn andere, en ook op www.newsgator.com. En als ik een Mac zou hebben, zou het ook gelezen zijn op NetNewsWire, dat ook gratis geworden is.

Oh, en als ik een feed toevoeg in één van die dingen, dan komt die ook bij in al die andere, en verwijderen idemditto, natuurlijk.

En zeg wat je er van wilt: het is gewoon veel aangenamer om met een native applicatie te werken dan via zo’n ellendige klik, wacht, klik, wacht, klik, wacht webbrowser.

Elders over misschien hetzelfde

30.05.2006: 2. ??? 3. Profit! | 12.05.2006: De kleine dingen | 20.04.2006: Bravo

14 Comments

 • Helemaal mee eens.
  Ik gebruikte tot nu toe een analoge setup met Greatnews en Bloglines (Greatnews gebruikt dus de Bloglines API), maar heb gisteren die Feeddemon gedownload en mijn 2 jaar oude newsgator account nog eens bovengehaald.
  Wel vreemd, om te zien wat je twee jaar geleden las!

 • Maar die synchronisatie via NewsGator, wordt die dan ook gratis? Ik heb daar een gratis abonnement voor 2 jaar op gekregen bij aankoop van FeedDemon, maar dat loopt volgende maand ten einde. Eens wat opzoekwerk doen, straks na ’t werk.

 • En ik gebruik al een hele tijd Netvibes. Zolang dat stabiel zijn werk blijft doen vind ik dat ideaal. Zeker aangezien ik bijna nooit een vaste pc of laptop gebruik en veel ‘on the road’ ben. Al kan het natuurlijk altijd beter :-)

 • Dit is fantastisch nieuws!
  Ik heb indertijd enorm gezocht naar wat ik de beste feedreaders vond op zowel windows als mac platform en daar zijn toen FeedDemon en NetNewsWire uitgekomen, nog voor die door NewsGator overgenomen werden.
  Toen NewsGator dan nog eens synchronisatie tussen de twee mogelijk maakte was ik helemaal gewonnen en heb ik er ook voor betaald.
  Het feit dat alles nu nog eens gratis wordt is terug een serieuze stap vooruit.

 • Download geprobeerd. Niet slecht, maar wat ik zoek is een gratis pakket waarin al mijn kanalen samenkomen (RSS-feeds, hotmail-inboxen, gmail-inbox, …). En waarin ik nog eens een filter zou kunnen loslaten. Dat zou pas informatiebeheersing betekenen!
  Of bestaat dit niet?

 • Pingback: RSS Readers | Unexpected

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.