Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Mijn ideale man

Mocht ik een vrouw zijn: Hugh Laurie.

8 reacties

  1. Ook fan van House M.D. geworden?

  2. ge zijt te laat. ik had hem eerst gezien. doeme toch.

  3. Ik geef u honderd procent gelijk.

  4. @Mike: “Maybe he just wasn’t too happy to have his little free time at home with his wife ruined by being harassed by a bunch of photographers.”

    Maar zelfs al zag hij er heel de dag zo uit, dan nog.

  5. Ik heb mijn nummertje al getrokken. Moesten ze in de serie zijn haar laten wat het is, dan nog meer zelfs 🙂

  6. hugh laurie vind ik een lekker stuk en een knappe man als ik ooit migraine krijg dan mag hugh laurie mij wel verzorgen en beter maken dan voel ik mij wel weer beterde hugh laurie lijkt wel op iemand die ik heel erg goed ken ik zeg niet op wie want dat is mijn geheim ik kan je wel zeggen dat het een hele goeie vriend van mij is maar ik zeg niet zijn naam dat is ook mijn geheim hugh laurie mag ook wel naast mij liggen in bed of ik zou best een weekendje met hugh laurie willen stappen dat lijkt mij wel wat met zo,n knappe man als hugh laurie was hugh laurie maar mijn huisarts dan ging ik er elke dag wel heen I love hugh laurie groetjes van erica daalmeijer

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑