Pétrole Hahn

Herinnert iemand zich die reclame nog voor Pétrole Hahn? Op de achterkant van speelkaarten, een mooie diepgroene of dieporanje achtergrond, daarop een elegante krul, boven en onder die krul de de tekst Ce cheveu, Pétrole Hahn l’aurait sauvé?

Nee zeker, niemand zeker?

Anyway:

Een grijs haar

Een grijs haar! Van mij! Hoera!

Doe mee met de conversatie

10 reacties

  1. Onze pa gebruikte dat een jaar of 10 geleden. Hij heeft nu een mooi grijs kopje. Of dat komt van de ouderdom, of van de Pétrole Hahn, dat laat ik in het midden. échte mannen hebben van die opsmuk dingen niet nodig. Ik denk zelfs dat ik er niet slecht zou uitzien met grijs haar :-p

  2. Ga maar rap zo’n fles kopen Michel, ik heb zes nonkels die Pétrole Hahn gebruikten en alle zes zijn ze nooit kaal geworden maar kregen een mooie, stoere, grijze mannenkop en dat kan ook sexy zijn.

  3. ik zoek al jaren naar Pétrole Hahn in malaysia voor op mijn kop te smeren in de morgen, maar ze hebben dat hier niet. ik heb toch nog niet gevinden. wat een vies haar is dat dat daar op uw keyboard ligt…

  4. Ik wil niet vervelend doen, maarreuh… “grijze” haren bestaan eigenlijk niet. Het is de combinatie met het donkere haar dat het “grijze” effect veroorzaakt. Maar eigenlijk is dat haar dus wel wit. 🙂

  5. Mijn haar wordt een beetje dunner. vroeger gebruikte ik het wel en geloof wel in de werking van het spul, maar waar kan ik dat bestellen of halen?

  6. Ik ben een jongedame van nog geen 30 jaar en gebruik het zelf (‘geleend’ van m’n wederhelft).
    Helpt de vitaliteit erin te houden en een jeukende hoofdhuid tegen te gaan.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.