Teh cute

 

Quoth Wikipedia:

The Pygmy Slow Loris (Nycticebus pygmaeus) is a rare species of loris found in the tropical dry forests of Vietnam, Laos, China, and parts of Cambodia. About 72,000 of the creatures live in the wild, and approximately 200 are in captivity.

This primate is a nocturnal animal and will eat fruit, insects, small mammals, slugs and snails. It can catch prey by licking a toxin that is released from the inside of its elbows and delivering the toxin via its teeth.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.