Nope, pech

Helaas, ’t wordt hospitaal voor Louis. ’t Zijn alsnog aften, maar dan wel heel erg. Ze zitten zo’n beetje overal, tot in zijn slokdarm, en wegens dat hij niet echt meer kan eten of drinken is hij nu al helemaal uitgedroogd, en daar is dus opname en een baxter en observatie voor nodig.

Louis is ziek

Zucht. Den duts.

9 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.