Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Nope, pech

Helaas, ’t wordt hospitaal voor Louis. ’t Zijn alsnog aften, maar dan wel heel erg. Ze zitten zo’n beetje overal, tot in zijn slokdarm, en wegens dat hij niet echt meer kan eten of drinken is hij nu al helemaal uitgedroogd, en daar is dus opname en een baxter en observatie voor nodig.

Louis is ziek

Zucht. Den duts.

9 reacties

 1. Oeie, dat zien er echt voze toestanden uit. Alleszins veel beterschap! Hij is in goede handen, zal wel in orde komen nu, al is t verre van gemakkelijk.

 2. Grrr. Het is er het seizoen voor, helaas. Ik had trouwens dezelfde leeftijd toen het bij mij in gelijke mate begon. Hij slaat er zich wel door, ook door de pijn. Wens hem veel beterschap.

 3. Ik heb het ooit eens een tijd aan een stuk gehad, dacht ik, ook ongeveer op deze leeftijd. De zomer overleefd op lauwe vanillecrème, en sindsdien heel erg zelden eens een klein beetje. Ik hoop dat het bij Louis ook zoiets wordt.

 4. aiai, dat klinkt allemaal pijnlijk. Hier blijft het “beperkt” tot een oorontsteking. Veel beterschap voor Louis

 5. Ocharme het ventje zeg! Ik hoop dat hij er snel vanaf geraakt…

 6. Allez gij, nog nooit gehoord dat ge zo kon afzien van aften, of dat daar een “seizoen” voor bestaat. Nog nooit meer dan 2 of zo tegelijk gehad. Ik werd altijd wijsgemaakt toen ik klein was dat dat kwam door een gebrek aan vitaminen (lees: eet uw fruit en groenten op).
  Veel beterschap gewenst!

 7. ocharm, ik wist niet dat je dat zo erg kan krijgen. Veel beterschap !

 8. ho dat ventje ziet er zo zielig uit! veel beterschap hoor!

 9. Ouch!! Dat ziet er inderdaad heel pijnlijk uit. Snel beter worden, Louis!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑