Damned

Damned. Ik dacht slim te zijn en de blogsoftware op de portable te zetten om thuis nog iets te schrijven.

Neen dus. Userland werkt blijkbaar met een lokale directory waarin alle dynamische gegevens gehouden worden en daarvan worden dan statische html-files gemaakt. Blijkbaar, much to my dismay, werkt de omgekeerde beweging niet.

Dus zit ik nu met een dag bloggen verloren, en een paar testboodschappen van de vorige paar dagen. Nog een geluk dat ik nattigheid voelde en de gegenereerde file gesaved had. Ik ga direkt eens kijken of ergens een FAQ te vinden is. Over het overnemen van bestaande files of zo.

Neen dus. Oh well: hieronder de dingen die ik gesaved had.


Tiens, vandaag nog maar één keer naar ‘t toilet moeten gaan. Op het werk dan toch.

Ik ben naar huis. Joepie!

Wel juist te laat om de kinderen nog te zien denk ik, tommetoch.

6:44:16 PM

Wa-hey! Dev32gent2 klaar, en MX geïnstalleerd, en werkend! Dilemma: voortdoen tot het gedaan is, of naar huis gaan?

5:30:38 PM

Allez ju, dev32gent2 geïnstalleerd. Of beter: aan het geïnstalleerd worden. Het wordt een lange avond.

Voor de leutigheid ondertussen ook Neverwinter Nights gezet op mijn persoonlijke computer alhier (zvuijlst1). Toch wel een enorm verschil tussen de Mobility Radeon in de portable en de GeForce, zelfs al is de processor maar een miezerige Pentium III 650.

Aaargh ik wil een afhaakbaar scherm! Maar dan wel één met een goeie nVidia-kaart erin. En geen Windows CE. Enfin, een TabletPC maar dan met een serieuze processor en een serieuze videokaart. En Veel Geheugen. En een Enorme Harddisk. En een DVD-speler en al. En vooral: een ding dat niet te veel opwarmt. De Compaq die ik gebruik wordt zo warm dat Sandra een Valeria Golino op mijn knieën zou kunnen doen als ik ‘s avonds uiteindelijk uit mijn trekzetel kruip.

4:46:18 PM

Kak. Dev32 herstart omdat het hondstraag werkte, en blijkbaar stond daar nog een oude evaluatieversie van MX op.

Resultaat: geen antwoord bij het heropstarten. En dus moet er een echte MX op, maar dan best op IIS, maar daar staat al een gewone CF op, enfin, miserie.

Eerste stap in ieder geval: MX beta desinstalleren vanop dev32. Daar staat de computer nu al een half uur op te draaien. Er is geen vrije server om MX alleen op te zetten, maar we gaan Luc zijn oud toestel hergebruiken, daar W2K Server op zetten en MX. Dev32gent2. Miserie, miserie.

En dat allemaal omdat ik een screen shot wou van de editor in de backbone.

3:12:26 PM

Één reactie op “Damned”

Reacties zijn gesloten.