Een bijna-toekomstige-ooit-geweest-klant wil een domeinnaam

Een bijna-toekomstige-ooit-geweest-klant wil een domeinnaam die ik geregistreerd heb een tijd geleden. Tot nader order kunnen domeinnamen niet overgedragen worden in België, maar vanaf september kan het wel.

Ik heb er echt geen gedacht van wat we daar voor moeten vragen. Eens te rade gaan bij Bart? Misschien hebben zij daar meer ervaring mee.

Mijn eerste gedacht is dat we het niet zomaar kunnen doorsturen aan kostprijs. Maar indien niet, aan welke prijs dan wel? Ze hebben nu al drie keer gebeld, ik heb al twee keer gezegd dat ik zou terugbellen, maar het is nog niet gelukt de beslissingnemer aan de lijn te hebben.

Bon, morgen belt hij naar hier en kunen we het aan de telefoon uitpraten. Wel zo’n beetje een vreemde situatie, heb die man sinds hij afscheid nam van zijn vorig bedrijf (waar wij dacht ik toch goed mee overeen kwamen) niet meer gesproken. Wel in contact geweest met zijn nieuw dinges, en daar komen we dan helemaal niet mee overeen, al verliep alles daar telkens via tussenpersonen en derde partijen…

We zien wel.

Holy fuck! Het is al halfvijf voorbij! Hoe is het mogelijk dat een dag zo snel voorbij kan gaan?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.