Niet toegeven. Wakker blijven! Nu

Niet toegeven. Wakker blijven! Nu dat het kan

Ik zit alleen thuis, Sandra & Zelie & Louis zitten in Sint-Denijs wegens alsdat ik op moet en zij niet in de Baygon-fumes mogen slapen. Baygon die trouwens niet geholpen heeft: voor zover ik voel in mijn trekzetel zittende, zitten er nog kattevlooien. Toch zeker in het tapijt.

Laten fumigeren volgende week dan maar.

Zucht. Moest ik weten waar, ik zou naar de winkel gaan om een leven. As things stand, zal ik naar bed gaan met een fles cola en nog wat verder Dune lezen. Te moe om Neverwinter Nights verder te doen, en morgen moet ik er om 7u ten laatste uit, zodus…

Morgen is Stijn er weer, moeten we in de namiddag naar Myriam & de Haren (voor BD), moet ik nieuws hebben over het intranet, deel ik mee van Daniël, mocht hij er niet zijn, kijk ik mat Katrien hoe het zit met vakantiedagen (als ze terug is), pols ik even bij Annouchka wat & hoe, en stellen we een actieplan op voor MWS.

En verwelkomen we Iwein terug, niet te vergeten.

Tot fleus.