Wat mij echt tegensteekt bij

Wat mij echt tegensteekt bij Radio: fantastische zaken mogelijk, zelfs blijkbaar bruggen naar IM, maaar! ik ben altijd bang dat de hele blog de soep in gaat als ik de layout verander, of iets anders heel erg simpels doe.

Ik vermoed dat mensen zich zo zouden kunnen voelen met MWS: programma’s die iets zo ogenschijnlijk eenvoudig doen, maar die achter de schermen zó complex in elkaar zitten, dat het soms om schijnbaar overklaarbare redenen mis loopt.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic, en dat is het probleem. Het loopt mis, en de doorsneegebruiker weet niet waar of hoe of wat. Programma’s en projecten zijn zoals Conway’s Life. Emergente systemen en gerief.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.