Nieuwe nominaties. Die goele van

Nieuwe nominaties. Die goele van een Sabrina valt weer uit de lucht.

Sabrina nomineert Wino, omdat ze er geen plezier meer mee heeft: hij drinkt constant en dan gaat hij slapen. En als de andere gaan slapen staat hij op om weer te drinken. Daarnaast nomineert ze Ester. Voor de derde keer. Ze kan er nu terug goed mee overweg, maar in het begin zijn er teveel dingen gebeurd waarvan ze dacht “dat kan nie”, en ze blijft dus bij haar eerste gedacht.

En ook Anick valt uit de lucht. Ze vindt het “foute boel”. Eigenlijk fantastisch, dat ze nu zonder afspraken of niets moeten spreken. Enfin, ze nomineert Davy. Ze kan er wel heel goed mee overweg, maar soms wordt hij wat kwaad. En daarnaast Heidi, of neen, dat mag niet, want ze schiet er te goed mee op. Maar als ze prikkelbaar is kan ze prikkelbaar reageren.

Heidi maakt er geen groot probleem van. Ze blijft Hanz nomineren. Niet dat ze weet waarom, maar ze blijft gewoon bij haar nominatie. Omdat ze het minste contact heeft met hem. En daarnaast Kelly, of neen, Bianca. Omdat ze zich aan kleine dingen ergert. Omdat ze Ester misschien wat te hard aangepakt heeft.

Bianca ligt er gelijk een dweil bij en valt ook uit de lucht. Ze ziet er echt wel slecht uit. Ze nomineert Ester. Omdat het niet goed meer gaat tussen hen. Zeker nu ze haar gedacht gezegd heeft en dat Ester bij iedereen medelijden is gaan wekken. En Wino, omdat hij gisteren op een papiertje dingen had zitten roddelen.

Ester kan het niet veel schelen. Eerst Bianca wegens haar uitspatting van dinsdag. En daarnaast Davy omdat ze met hem het minste echte contact heeft. Pfuh.