Zijn genomineerd: Bert, Hanz, Filip

Zijn genomineerd: Bert, Hanz, Filip en Davy. En dan nog nominaties van de mensen zelf.

Sabrina nomineert niet Kelly want daar kan ze goed mee overweg. Dus: Peter en Heidi. Of neen! Ze gaat nog veranderen. Anick en Heidi, want Peter maakt met niemand ruzie en dat is een groepsmens. En ze heeft soms woorden met Heidi, en Anick omdat ze er niet zoveel contact mee heeft.

Bianca wilt niet nomineren. Ze wil zichzelf nomineren. Of neen, ze nomineert Peter en Kelly omdat de meisjes al in de minderheid zijn. Al doet het haar pijn om Kelly te nomineren. En Peter ook.

Heidi zegt zonder veel aarzelen Kelly. En Peter neemt ze niet. En Bianca. Big surprise. Omdat ze wel wat woorden had met haar “omdat ze vandeweek nogal redelijk wat rare opmerkingen gaf en zo”. Ze kan nogal bijten en zo.

Anick nomineert Heidi, zonder al te veel uitleg. Omdat ze wel heel tof en dat ze er no problems mee overeen kan, maar dat ze op de momenten dat ze niet hare goeien is, niet gemakkelijk is om mee om te gaan. En ook nog Sabrina. Ze zou dat in principe niet mogen doen, maar van de overblijvende mensen kan ze het minste met haar opschieten.