Oh no! “Los Angeles, CA

Oh no! “Los Angeles, CA — Celebrated recording artist composer Warren Zevon, one of rock music’s wittiest and most original songwriters, has been diagnosed with lung cancer which has advanced to an untreatable stage.”

Warren Zevon blijft voor mij altijd Transverse City, de enige plaat die ik zowel op LP als op cassette als op CD gekocht heb. Ik moet toegeven dat ik voor de rest eigenlijk weinig of niet van hem hem, en zeker niets dat ik zo obsessioneel beluisterd heb. Zeker een jaar lang praktisch elke dag opgelegd. Tijdens een, meen ik mij te herinneren, ongemeen miserabele periode in mijn leven.

Ik zat toen op kot bij mijn grootouders (precies één straat verder van de universiteit dan mijn ouders, go figure) en ik ging door het leven in een lange zwarte jas, verdronken in een arafatdoek en voortdurend ofwel het dies irae zingend, ofwel net hoorbaar fluisterend 4-Aminobiphenyl, hexachlorobenzene Dimethyl sulfate, chloromethyl methylether 2, 3, 7, 8-Tetrachlorodibenzo-para-dioxin, carbon disulfide / Dibromochloropane, chlorinated benzenes, 2-Nitropropane, pentachlorophenol, Benzotrichloride, strontium chromate 1, 2-Dibromo-3-chloropropane.

Ik denk dat mensen op de universiteit toen moeten gedacht hebben dat ik een vreemd persoon was.

In ieder geval: zeer spijtig van de Warren. Mooi artikel hier ook trouwens.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.