Kijk, tot zo’n dingen leidt

Kijk, tot zo’n dingen leidt vermoeidheid. Ik wou de vorige entry echt niet in mijn weblog schrijven, dat was voor iets heel anders bestemd, en een stuk langer en een onderdeel van een geheel. Een soort weeklacht van het bestaan, wat anders?

En dan rijst de vraag: uitwissen of laten staan? Laten staan natuurlijk. Het is een bijzonder slippery slope als ik heelder entries zou gaan beginnen deleten omdat ze er eigenlijk niet horen te staan.

Toch vreemd, zo’n webloggersethiek. “Thou shalt not delete or substantially modify previous entries.” Zou daar al iets over geschreven zijn op tinternet? Vast wel.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. He, maar “I got roaring drunk with David Byrne in New York” zou ik ook wel willen !!!

    Ik heb een lijstje in mijn hoofd van alle mensen waar ik wel eens ontzettend dronk mee zou willen worden. Mr. Byrne staat behoorlijk hoog !!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.