Bah, ik zit alweer over

Bah, ik zit alweer over mijn limiet bij Telenet. Normaal gezien overkomt mij dat niet, maar ik heb vorige maand een paar keer een gigabyte of twee op een dag gedownload, dat wreekt zich natuurlijk.

Mijn ouders gaan kertmis gaan vieren bij Steven in Hamburg, wegens alsdat Jan ook 50 wordt en dat het dan eens iets anders is. Wel niet zo evident, naar Hamburg geraken: meer dan 600 km ver (ik hoor amerikanen gezamenlijk hoonlachen), met de auto is het zes uur rijden en zien ze het niet zitten, met de trein is het door de 600 euro, met het vliegtuig door de 2000, allemaal niet gemakkelijk.

Alla. Wij zouden volgende week wel eens kunnen moeten gaan housesitten bij mijn ouders terwijl ze naar Hamburg zijn. Ha! Geen problemen van bandbreedte meer!

Maar aan de andere kant: dan kunnen we de remise niet volledig leegmaken en beginnen afbreken… beh. Dan moet dat wachten tot later.

Als het zo is dat we tijdelijk naar Sint-Denijs verhuizen, neem ik in ieder geval de computer mee denk ik. En een hub. En dan kunnen we spelletjes over het netwerk spelen.