Experiment

Naast mijn ouders en mijn broer is mijn dichtste familie de broer van mijn moeder en de broer van mijn vader, en hun respectievelijke gezinnen. De oudste zoon van de broer van mijn moeder trouwt eind volgende week. Wij zijn uitgenodigd, uiteraard. Wij gaan er naartoe, uiteraard.

Minder uiteraard: mijn neef trouwt met een Duitse. In Duitsland. In diep Duitsland, ergens voorbij Hamburg.

Daar zijn is niet zo’n probleem, gewoon genoeg pijnstillers meenemen en zowel mountainbiken als limbodansen tot een minimum beperken, en Robert Is Mijn Nonkel.

Daar geraken daarentegen: niet evident. Er was een bus voorzien voor de familie, maar dat zag ik eigenlijk niet lukken. Ik heb het al niet zo gemakkelijk als ik pakweg een uur in de auto moet zitten, laat staan wat uren en uren en uren in een bus zou geven (vertrek om halfzes ‘s morgens, toekomen in de namiddag).

Oplossing: mijn ouders. Kopen ons een vliegtuigticket heen en weer naar Hamburg.

Yee ha!

Niet alleen dat dat ongelooflijk en fantastisch is, maar ook dat ik nu eindelijk eens ga zien wat die drie kilo metaal in mijn rug doen met de metaaldetector.

11 reacties op “Experiment”

 1. Hilarisch. We hadden net hetzelfde idee. Hetgeen we eveneens aan het overwegen waren was eventueel een goede stoel tijdens het feest…

  Ik geloof we moeten dringend eens telefoneren!

 2. Michel,
  Ik misbruik dit commentaartje om via de omweg van je blog aan Steven een leuk feest te wensen.

  En een goed huwelijk, allicht.

  De kans is groot dat hij niet (meer) weet wie ik ben, maar dat is alles in acht genomen voor mij een geruststelling.

  Jammer dat je het Limbodansen moet beperken, het was een van je forts.

  Eva

 3. michel, een stiekemerd ben je wel! je bent al sinds lang aan het wachten op een opportuniteit om je te laten vliegen en nu gebruik je deze gelegenheid nog ook om dat metaal in je rug waarmee je (moest je niet te houterig (sorry x2) uit je stoel klimmen) de piloten zou kunnen neerslaan/overmeesteren en alsnog… te…
  tsssss

 4. Niets “… en zien of ze me willen stripsearchen”: we mogen dat vliegtuig niet missen hoor. Direkt die foto’s tonen

Reacties zijn gesloten.