Het Mysterie van de Verdwenen

Het Mysterie van de Verdwenen DVD’s is opgelost. Ik heb vanmorgen een minuut of tien de living afgezocht naar Ice Age, Lord of The Rings in twee DVD’s en Lord of the Rings in drie DVD’s.

Allemaal onvindbaar, en voor zover ik wist waren er maar twee plaatsen waar ze konden liggen: ofwel naast op of rond de TV, ofwel in de bibliotheek op het bovenste schap. En onvindbaar. Zeer vreemd.

Enfin, vanavond krijg ik te horen dat het nieuws dat ik de DVD van LOTR vanmorgen niet mee had absoluut niet goed aangekomen was. Ik dacht in eerste instantie iets van “ah zo, slecht aangekomen, wel, sod it dan! koop hem verdomme zelf!”, maar de slechte mens in mij kreeg al slecht een oplawaai van de mens-die-eigenlijk-gewoon-wil-goed-doen-voor-iedereen, en ik heb mij grondig aan het zoeken gezet.

Wat bleek? Aan de andere kant van de living, zo’n tien meter verder en een plank lager, stond een tweede hoopje DVD’s verweesd op het einde van het schap te staan. Met, jazeker, onder meer lotr/2, lotr/4 en Ice Age.

Dus morgen 2 naar Stijn, 4 naar Peter en Ice Age naar Free. En ik schrijf het in in Amertrack, anders vergeet ik het direkt. Ha!