Het ziet eruit alsof het

Het ziet eruit alsof het gewerkt heeft. Next.

Network configuration. DHCP zeker? En geen firewall, ‘t is al lastig genoeg azo. Er zit een firewall in de router en alles, dat moet voldoende zijn.

En English (UK) als taal. En Europe/Brussels als locatie. Close enough. ‘t Is wel een grappig locatieschermpje in de Time Zone selection: een mercatorprojectie van de aarde met een groen pijltje dat snapt naar de dichtstbijzonde locatie die in de lijst voorkomt. Helaas houden ze er geen rekening mee dat de aarde rond is, en dus als ik bij de internationale datumlijn sta geeft hij geen suggesties van de andere kant, zelfs als sta ik daar dichter bij. Stom detail.

Voilà, root paswoord ingesteld en twee users aangemaakt. Ik zou eigenlijk ook eens moeten kijken voor Samba, maar ik weet niet of dat in de authentication configuration zit, dus ik blijf er met mijn fikken af. En dan nu: packages selecten.