L’aubaine! Zelie en Louis zijn

L’aubaine! Zelie en Louis zijn vandaag tot ongeveer halfnegen blijven liggen! Ik was om halvier wakker en ik dacht dat het al halfacht was. Ik ben dan de rest van de nacht om het halfuur wakker geworden. Beste manier van slapen die er is: regelmatig half wakker worden en beseffen dat ik nog een beetje mag slapen.

En vanmorgen heb ik ze er gewoon uitgehaald terwijl ze nog niet aan het roepen waren. Wakker, maar nog niet kwaad, zo heb ik ze het liefste 🙂

En met al dat is het nu dus al twintig na negen, zijn ze alletwee aangekleed en gevoed, en klaar om te spelen. Zelie is nu Louis aan het uitleggen dat hij in de kleurboeken moet kleuren aan de kant waar de tekening nog niet ingekleurd is.

Ik ben al lang content dat hij vanmorgen blijkbaar het verschil maakt tussen kleurboek en leesboek.