Ahem. Dit kan toch echt

Ahem. Dit kan toch echt wel beter, qua mailing naar potentiële klanten. Ik heb de namen van de betrokkenen vervangen door [iets anders] om de onschuldigen te beschermen.

Het stockeren, indexeren, consulteren en nadien archiveren van dit alles kan tegen “een zeer aantrekkelijke prijs en op een eenvoudige manier” georganiseerd worden.

Wenst U te weten welk hiervoor de meest flexibele, met de laagst mogelijke investeringen en inspanningen is ????

WIJ, de specialisten op dit gebied [firma] België, hebben voor U…. DE OPLOSSING !!!!!!!

Wilt U twee uurtjes van uw tijd spenderen om zelf vast te stellen wat wij U te bieden hebben ?????

RESERVEER dan even MAANDAG 10 FEBRUARI 2003 in uw agenda.

Die dag hebben wij in de kantoren van [andere firma] Gent de “ontwerper van dit unieke programma PMAS” te gast en hij wil graag met jullie allemaal de “enorme” mogelijkheden van dit project delen.

De demo zal in het Engels gebeuren.

Wij organiseren die dag (10/02) 2 sessies :

de eerste om 10.30 uur
de tweede om 14.30 uur

Tussendoor voorzien we een licht buffet.. zodat we de deelnemers aan de voor- en namiddagsessie toch ook even met elkaar kennis kunnen laten maken…
De ene hebben gewerkt en gaan eten.. de anderen eten, en gaan werken (zo gaat dat nu eenmaal in het leven)…..alhoewel de eersten waarschijnlijk ook nog terug moeten gaan werken… behoudens een tripje naar Gent….en omstreken….hen een beetje extra ontspanning oplevert…..(ge weet maar nooit).

Ahem. Misschien ligt het aan mij hoor, maar dit kwam minder dan professioneel over. Vooral dan die beletseltekens, en het tussen aanhalingstekens plaatsen om nadruk te leggen. Het spijt me, maar als ik lees de “enorme” mogelijkheden, dan zie ik staan de zogezegd enorme mogelijkheden.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.