Nina De Man is een

Nina De Man is een ambetant mens. Ze kan met niet veel dingen lachen.

Peter zou geen aaibaarheidfactor hebben, allez jong. Ik zou hem aaien mocht ik een vrouw zijn of voor de venten. Lithium van Nirvana zingt hij. Jawel! Machtig! Groots! Fantastisch! En hem wil ik ook eens disco zien zingen. De jury is er helemaal voor, behalve Bart natuurlijk die er een rockidool in ziet. Die mens moet dringend eens goed naar de titel van het programma kijken: Idool 2003, niet Popidool 2003.

Natalia aan de beurt. Ik ben er een beetje bang van, zo BCBG. Ze is wel niet lesbisch, spijtig. En ze zingt van Whitney Houston. Goed, maar zonder meer goed. Competent, zou ik zeggen, maar niet uiteenspattend goed. Stuk-ken beter dan Stephanie en Tabitha, maar ze kan echt wel beter. De jury van blijkbaar van niet, maar bon.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.