Kom het begod verdorie tegen.

Kom het begod verdorie tegen. Niet alleen heeft Koen Van Overberghe een zoontje, niet alleen is dat ongeveer even oud of iets jonger dan Louis, maar het gaat nog naar dezelfde peuterschool als Louis.

[Allemaal in koor: it’s a small world after all, it’s a small world aaafter all, …]

Al kan het natuurlijk ook iemand zijn die er erg op leek, en die iemand anders zijn kind aan het afzetten was!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. Tja tja tja. Michel toch. Ik zit nog maar in Sint Denijs Westrem en werd al voor het kiescomitee als bijzitter uitgenodigd; WIE komt kiezen in stembureau 643? Juist. De Vuijlsteke’s (behalve Michel).
  Maar Michel is Alive and Kicking. Met zoontje. En met een goed opmerkingsvermogen. Want ja, ik heb een zoontje. Hij heet Mathis, is 22 maanden oud en gaat naar Ter Leie peuterschool.
  Nog iets te vertellen? Ja. Duizenden dingen. Maar misschien toch eens bij nen Duvel.
  Groetjes
  Koen (en Cida (jawel! nog steeds!) en Mathis natuurlijk.

 2. 7 Maart 2004:

  Ik zit ondertussen overal op het internet te zoeken naar het nieuwe adres van Koen – Cida – Mathis en Noa, omdat we een geboortekaartje voor laatstgenoemde willen opsturen. Gezocht op de welgekende stekken (www.wittegids.be), en ook gezocht op trefwoorden als educasoft en neddine, maar niet te vinden hoor. Het enige dat ik gevonden heb is deze pagina, waar Koen vermeld staat. Miljaar!

  Groeten uit Canada…

 3. Wel, als je hem zou vinden: laat het mij weten. Ik zou hem echt graag nog eens zien. We zijn elkaar tegengekomen in de FNAC toen onze jongste net geboren was, en hij zou nog iets van zich laten horen, maar daarna niets meer–tot dit commentaar (dat ik nu pas lees, ’t is nog gemaakt toen mijn weblog op Radio Userland zat en ik geen notificatie kreeg van nieuwe commentaren).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.