EYP mij opvrolijken. Heh heh.

EYP mij opvrolijken. Heh heh. Da’s een goeie. Lessee, wat heb ik daar aan over gehouden?

Een paar goeie vrienden die ik al geen jaren meer gezien heb. En waar ik eigenlijk eens dringend dringend contact moet mee opnemen. John, om zo maar iets te zeggen. Die nu dacht ik weer in Londen werkte als advokaat? En Patrick, tegenwoordig een Grote Meneer bij Redhat. En eigenlijk, Graham, Editor bij een uitgeverij van medische wetenschappelijke literatuur. En William, journalist in Zuid-Amerika. En gewoon om eens te checken ook eens Frank (bankier nog altijd?) mailen. En Chris natuurlijk, bevelvoerder over Grote Oorlogsschepen in de Royal Navy.

En wat geleerd? Wat ervaring met spreken-in-‘t-publiek, wat ervaring met vergaderingen leiden, wat ervaring met team–hah!–building technieken. En veel ervaring met klungelen, met slechte mensen en misbruik van vertrouwen, met misbruik van enthousiasme en slechte organisatie. En de kleinheid van de mensen.

Maar all in all, mja, wel positief zeker? ’t Was in ieder geval een microcosmos van het Echte Leven, en mocht ik het nu opnieuw kunnen doen, ik zou het allemaal anders aanpakken.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.