Komt het gedimme tegen, ik

Komt het gedimme tegen, ik was al bijna op weg naar de stad om zo’n DVI-I-naar-VGA-dinges te gaan kopen, maar er zaten in de doos van de grafische kaart al allerlei connectoren.

Ik had nog maar één monitor op overschot staan, een antediluviaanse 14″ die als het goed weer is 1024×768 aankan, maar alleen in 47 Hz en interlaced.

800×600 lukt nog net, en daar staat het ding nu op.

En ook wel goed: de stroomkabel zit er in vast gebakken, en eindigt op zo’n connectie die eigenlijk bedoeld was om in de achterkant van de PC te steken. Natuurlijk heb ik zo geen aanpassingsstuk, en natuurlijk heb ik geen enkele computer meer aanstaan die zo’n gat heeft achteraan. Gelukkig had ik nog een oude Pentium 150 staan die al geen jaren aangezet was, die dient nu als tussenstuk.

Schandalig eigenlijk, een computer waar ik jaren geleden zoveel geld voor betaald heb, en die nu onder mijn bureau staat niets te doen. Zucht.

Enfin, ik ga eens kijken of ik er Windows XP op kan zetten of zo.

Of neen: Linux! Haha!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.