Zo. Presentatie af. Hoofdpijn is

Zo. Presentatie af.

Hoofdpijn is er nog altijd, helaas. Wel vreemd: het is al heel de tijd kloppende hoofdpijn rond mijn slapen, maar nu is het verplaatst naar achter mijn oren. Allez ja, zo ongeveer ter hoogte van mijn centrum van Wernicke.

Straks eum, dinges, van spraakdinges, krijgen tijdens dinges, allez, geven, en ook mirgen doen niet doen. Dinges.

Leve Ghysbrecht! Broca, Wernicke, hemianopsie, het omgekeerde mannetje, IK ZAL U VERVOLGEN TOT HET HOF VAN CASTRATIE, displastie, de skinnerbox, haha, ik weet het nog allemaal.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. “Straks eum, dinges, van spraakdinges, krijgen tijdens dinges, allez, geven, en ook mirgen doen niet doen. Dinges.”
    Dixit een mevrouw die na hersenoperatie last had van moeilijk uit de woorden komen, toen ze gevraagd werd hoe dit haar leven veranderd had: “Ja het is euh…heel euh…lastig. Allez…ja…he- euh…heel la- euh…lastig………….ja.”
    Ocharme. Pas op ik weet hoe lastig dat is, ik zal u de details besparen maar dat is enorm frustrerend, niet alleen voor de persoon in kwestie maar ook voor de mensen uit de nabije omgeving, iemand die ooit welbespraakt was zo te zien sukkelen en zien dat ze totaal niet meer zijn wat ze ooit geweest waren. Iemand die achter bijna elk woord moet zoeken, ook de instinctieve dingen zoals “Auw” of “help!” of “nee!” of wat dan ook. Allé ik ga mijn privéleven niet te veel meer onthullen, soit. Toch nog dit: ik kan er mee lachen hoor, met uw grapje 🙂 Ge doet dat goed. Beter dan Berlusconi in ieder geval :p

  2. fançais, donc, mamie, de l’eau!
    Ils sont tordants, mais ça fatigue.ZĂ©lie Ă©tait tout chose Ă  l’idĂ©e de te voir.Espère que ce sera le cas.Quand on travaille pendant les soi-disant vacances, c’est pas des vacances, mais du travail. A bon entendeur , salut.Bisous, Maman.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.