Bah

Kommer en kwel. Ik zag er zo naar uit om documenten in te scannen, en blijkt dat er helemaal geen documenten zijn om in te scannen. We zullen het maar op “een misverstand” houden zeker?

Nu, da’s niet zo erg, we kunnen een afspraak maken om het dan eens te doen.

Veel en veel erger is dat de poes, Hecate, niet meer thuis is. Ik had de werkmensen nochtans gezegd van erop te letten dat ze niet buiten liep, maar blijkbaar heeft het niet gebaat. Ze is weg. En ze is in heel haar leven eigenlijk nog nooit op straat geweest, dus ‘t ziet er niet goed uit.

Ik ben nu thuis, met alle lichten aan en de deur open beneden, in de hoop dat ze vannacht alsnog thuiskomt.

De miserie is dat ik morgen dus niet thuis kan slapen om Hecate op te wachten, omdat ik in fucking Versailles zit.

Crap.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.