Rise of Nations

Pff. Uitgespeeld. Op het gemakkelijke niveau was ondoenbaar gemakkelijk. Dan maar op het op één na moeilijkste gespeeld.

Als de Romeinen gespeeld, en op het einde van het spel had ik heel eurasië (in extremis–in de laatste turn–nog Korea zelf veroverd op de Koreanen). Ik vraag mij af of het eigenlijk überhaupt te doen is om alles te veroveren.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. op Medium met India heel de wereld veroverd 2e game in industrial age, je moet echt op die supply centers letten zodat je een paar landen kunt overthrowen… ik heb al eens met iwein proberen spelen maar je moet wel de patch hebben anders is het niet te doen van netcode

  2. Heb enkel de Trial versie gespeeld, ziet er proper uit, wel geen save-optie dus tis ofwel een paar uur aan een stuk spelen, ofwel nooit de map winnen. En vaak als je met nukes bezig bent crasht het spel soms ineens, waardoor je dus een paar uur voor niks bezig bent geweest.
    Heb wel niks gemerkt van dat het spel turn-based zou zijn. Ziet er vrij real-time uit in de demo. De AI is ook nogal zozo, zelfs op hard. Ok, je zult niet makkelijk winnen, maar tactisch verbetert de AI niet. Enkel qua speed en dus ook qua aantal units per aanval die hij stuurt. Dat is dus nog altijd iets dat ik mis in AI bij moderne RTS of TBS games.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.