Daar gaan we weer

Bart vraagt aan Filip of hij te grof was gisteren tegen Kelly. Filip zegt dat het daar niet over gaat, maar dat het Kelly op de zenuwen aan het werken is dat Bart heel de tijd over taktiek bezig is.

Kurt in de dagboekkamer. Hij zegt dat hij nog geen taktiek heeft, maar dat hij er wel één zou zoeken als hij blijft.

Jeroen spreekt Bart ook aan over zijn zatte idiotieën van gisteren. Jaja.

Sabrina had het eigenlijk wel kunnen verwachten van haar nominatie, maar ze staat er echt niet bij stil. Ze zegt dat ze helemaal niet met het spel bezig is, maar dat ze vanaf nu met een taktiek zou spelen als ze zou blijven zitten. Ast zo zit, dan doennek het ook.

Sabrina heeft Kelly uitgedaagd, en ze mogen buiten iets met een speedboat gaan doen.

Bart in de dagboekkamer. Hij had het verwacht dat hij genomineerd zou zijn. Het zit hem hoog dat iedereen lieft over die nominaties “omdat ze minder contact hebben met iemand”. Hij zegt dat iedereen daarover liegt, en da’s wel waar natuurlijk…

Jeroen vindt het niet zo erg om met Bart genomineerd te zijn, omdat ze met vier genomineerd zijn. Jeroen zegt dat hij in het huis zit voor het spel, en dat wie zegt dat dat niet het geval is, aan het liegen is. Hij heeft ook wel gelijk natuurlijk.

Dat met die speedboat, is redelijk achterlijk: op een band liggen achter een boot getrokken en zo lang mogelijk blijven zitten. Pff. En ‘t is geeindigd op een accident: dat ze over elkaar gevlogen zijn en alles. Of neen, ze doen toch verder. En Kelly wint.

O wee. De terugkeer van de Papaguero’s. Urgh.

Kelly uitgedaagd door Kurt: moeten met één hand bierflesjes naar de badkamer brengen, via de zwemdok naar een fles in de tuin, en die zo rap mogelijk vullen. En twee handlangers mogen de fles (zo’n grote van een watercooler) van de tegenstander met een rietje leegdrinken als ze willen.

Ze zijn het er niet over eens wie gewonnen is. Kelly is sportief en geeft toe dat Kurt mag winnen.

En Jeroen, als hij zou mogen bestellen, is van plan om 100 euro melo-cakes te bestellen.

Mag het huis verlaten… Kurt. Lag binnen de verwachtingen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.