Dag 8

Algemene consternatie na de nominaties! Douglas is enerzijds wel opgelucht, dat hij weet waar hij staat in de groep. En dat hij niet iemand aan ’t spelen is en zaan aagen ies.

Kevin is het kalf aan het uithangen, bah. Dat is nu al heel de tijd dat die zit te schremen, dat “den Dike een broer ies voor maa”, jongens jongens.

John en Kristof verblijven vanaf nu blijkbaar in een cirkus, en tegen het einde van de week moeten ze een act uitvoeren. De ene met tijgers, en de andere met olifanten.

Tom heeft er eigenlijk geen echt probleem mee, Katja ook niet, en Gioia al helemaal niet. Ze weet niet he dat het komt. (Euh, omdat ze met geeneen contact had misschien?)

Afijn. De achterblijvers krijgen een feestje. Even kijken of dat ontaardt in miserie.

En Sadia moest nog gestraft worden ook, wat gebeurt er daar nog mee?

Ondertussen een uur of zo later zijn ze daar trouwens al leute aan het maken en alles. En die viezerik van een Tom is alweer bijna naakt, eikes. Gioia moet Katja opvangen, omdat die Katja blijkbaar ook al te zat is. En overgeven, toe maar.

Ho, poëzie! Kevin tegen Vanessa: Iek zweir ut u: als hier geen camera’s zaten dan zou ik u kapotneuken. Vanessa tegen Kevin: Ei fok you maat gij mij kapotneuken? Daar hedden minstens twee dagen voor nodig!

En nu liggen ze in bed met mekaar: “ge weet toch, twee tongpiercingen, dat schuurt hè.. fuck you! uhn.. uhn uhn hn gnnng ghhn” Die Vanessa, toujours le bon mot! En jazeker: seggs. Ah tiens, mislukt. Er komt net een andere aan, haar tampons afhalen. En ’t is dus verloren. Kch.

Aha! Sanctie voor Sadia: ze moet 24 uur dansen in de tuin, met tien minuten rust per uur. En als ze er niet aan begint of het niet volhoudt, dan moet ze weg. PLEASE!!!! Sadia laat u niet doen!! Ga buiten!!

“ey, azzik balle hat ge moch ze kussen” jaja, niet gespeend van humor die Sadia.

Maar als ze er niet aan begint, dan vliegt een willekeurig persoon buiten. Morgen vervolg.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Vannessa, is da die vieze die zo zat was? Holy crap maat, blij dat die niet met dien kerel geseggst heeft, anders was ik daar op een of andere manier ooit toch wel visueel mee geconfronteerd geweest geworden en dan zou ik er zeker 5 dagen niet goed van zijn.
    Kvind het maar een vieze en oninteressante bende, vorige BB’s waren nog ‘redelijk’, vooral 3 was quite ok, daar lag het gezamenlijke IQ toch nog net boven de 100, wat van deze groep niet echt gezegd kan worden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.