slow motion

Hmm…

Daar gaat iPhoto de deur uit. Jammer, want het is een mooie applicatie. Gratis bovendien. Maar traag. Erg traag.

Met een collectie van een 5/600-tal foto’s verloopt alles nog vlotjes, maar ik heb dinsdag de euvele overmoed gehad ook mijn oudere foto’s (daterend van voor juli 2003) in iPhoto te importeren. In totaal zaten er toen plots een kleine 4000 beelden in iPhoto, en dat heb ik geweten. [xii | 12]

Ik gebruik op het ogenblik Adobe Photoshop Album 2.0, en ik ben daar redelijk content van. Behalve dat ik graag meer dan drie niveaus zou willen in de categorieën. Maar voor de rest: een proper programmaatje, en niet zó duur ($ 49.99).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.