A lonely quest for a shining planet known as Urf

Fleeing from the Cylon tyranny, yapyap.
De nieuwe Battlestar Galactica is toegekomen. Joy!

Tot daar toe dat Lorne Greene, wegens dood, Adama niet meer kan spelen. Edward James Olmos neemt de rol over, en ik zal mijn best moeten doen om hem niet voortdurend te zien met een meat cleaver in de hand, genre Stand & Deliver.

Tot daar aan toe dat ze Boomer vervangen door een vrouw. Zelfs tot daar aan toe dat ze Starbuck ook vervangen door een vrouw, al vraag ik mij af of zij even rapaciously achter de venten aan gaat zitten. Of vrouwen natuurlijk (een welgemeend “whoa baby” ontsnapt ternauwernood aan mijn lippen).

Maar dat de cylons ook al vrouwen zijn?!

battlestar_galactica_3big_desktop_scifi.jpg

Ik zal zwaar moeten werken aan de suspension van mijn disbelief vrees ik.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.