No accounting for taste

Deze mens hier is blijkbaar de mening toegedaan dat Steve McQueen niet zo ongeveer de minst goeie van de acteurs in The Great Escape was, dat hij met zijn houtenklaas-acteren (takkoord, van zijn films is het misschien wel de beste, maar dat verontschuldigt niets) de suspension of disbelief voor geen meter ten goede komt, en dat hij de film heeft laten herschrijven zodat hij er een hoofdrol in kreeg en het dus niet meer helemaal historisch was hem niet antipathiek maakt.

’t Is er niet het seizoen naar, en ik heb ongoddelijk veel te weinig geslapen, ik laat het maar zo.

Aan de andere kant doet dat alles er uiteraard niet aan af dat mocht ik een vrouw zijn of mocht ik batten voor de andere side, ik niet benauwd zou zijn om mijn velo tegen de heer McQueen te zetten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.