Redesign III

Nieuwe layout staat alhier on-line. De links bovenaan werken nog niet, en de data staan er nog niet op, en het is in niets anders getest dan IE6 op windows, maar alla.

Zou ik de hele inhoud centreren in het venster? Of laat ik het links staan? Zou dat beeld niet beter zijn als het niet zo breed zou zijn? Zou ik wel Georgia als lettertype nemen, of beter Lucida zoals op de oude layout? Of gewoon Verdana of zo?

Allemaal vragen, en aangezien Jools Holland juist gedaan is, zal daar pas morgen (straks) een antwoord op kunnen komen–slaapwel wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Iets grotere linkermarge zou mooier zijn denk ik (zeker niet gecentreerd), dan is de rechterkant gelijk wat minder leeg. Tabbladen zijn extreem proper voor zo simpel te zijn (colour me impressed). Ik ben een Verdana-fan, dus wat zal ik zeggen 🙂 Ben benieuwd!

  2. Meningen van een ‘lurker’: pro centreren & pro minder contrast tussen fonts. Titel van blog is misschien wat klein. Maar overall knap. Vooral de foto en de validaties. Zo, ik duik terug onder…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.