This really will not do

Tijdslijn.

Om 8u het internet opgegaan en gezien dat een hoop van onze sites plat liggen.
Zoeken naar een supportnummer voor de provider: één uur. Niets te vinden op hun website. Niets op de internationale website, niets op de belgische site, niets niets niets.

En uiteraard webmail om te kijken naar de telefoonnummers lukt niet. Gelukkig had ik per toeval liggen experimenteren met Outlook en kon ik in een off-line kopie van mijn mailbox nog een nummer vinden.

ca. 9u: telefoneren, en ik krijg meteen een technieker aan de lijn, die allerlei dingen aan het nakijken ging, en ongeveer een uur later dat hij mij zou terugbellen.

Heel de voormiddag en namiddag om de zoveel tijd gebeld, en altijd maar van “we zijn er druk mee bezig en we bellen u binnen een kwartiertje weer op”. Needless to say geen enkele keer opgebeld.

Enfin, lang verhaal kort: pas om 16u42 is het ticket doorgegeven aan Managed Services. En pas na een zeer boze telefoon om 17u55 heb ik er iemand van kunnen overtuigen om het ticket priority status te geven.

En nu ga ik nog eens terugbellen om een supervisor aan de lijn te proberen krijgen.

Tien minuten later: ah ja, sorry, “up until ten minutes ago there was some confusion as to whom should take care of this”. Maar we moeten ons geen zorgen maken, want “as of right now the problem has been escalated and the technicians are working on it right now”.

Fucking hell.

Ik kreeg dus bevestigd dat er de héle dag niéts is gebeurd met het ticket behalve een administratief probleem en discussie over wie het nu uiteindelijk zal gaan behandelen. En we kunnen een rapport vragen, maar enkel als het ticket gesloten is.

De supervisor had tenminste de decency om behoorlijk embarrassed te klinken.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.