4 reacties op “Toegekomen!”

  1. Holy fook! Krijgen we Sméagol ook te zien? Is dat Smeagol vóór hij de ring had gevonden, of er na? Of is Sméagol “na” automatisch Gollum? /me si teh confused :p

  2. Golum is Sméagol is Gollum is Sméagol. Vroeger toen hij de ring nog niet gevonden had was hij een soort rivierhobbit en de ring heetf hem slecht gemaakt. Zijn echte naam is en bijft wel Sméagol, maar met zijn gespleten persoonlijkheidje heet het goed deel voor het gemak Sméagol en het slecht deel Gollum.

  3. I know all that, maar ik begon te twijfelen omdat ge dan in feite 2 bijna identieke beeldjes in uw bezit zou hebben nu.

    By the way, die flashback waarin Sméagol Déagol vermoordt: cringe! Ik had verwacht dat Sméagol iets minder retarded zou zijn, ik bedoel, hij spreekt praktisch al even kinderlijk als nadat hij totaal messed up is door de ring. Kzou het fijner hebben gevonden als hij oorspronkelijk een normale hobbit was geweest, in plaats van een met precies een serieuze mentale achterstand (wat natuurlijk zijn vatbaarheid voor de ring wel zou kunnen illustreren natuurlijk).

Reacties zijn gesloten.